Indutex ruházat

Az Indutex Európában vezető szerepet tölt be a kémiai, biológiai és szemcsés radioaktív szennyeződés elleni védelemre tervezett ruházati termékek gyártásában és értékesítésében. Nagy tapasztalattal a háta mögött, a vállalat az innováció erős pontjává vált, folyamatos törekszik a csúcstechnológiás anyagok tervezésére, amelyek fokozzák a védelem és a minőség színvonalát.

Ebben a szellemben az 1980-as évek végén az Indutex forradalmian új előállítási módszert fejlesztett ki: az ULTRAHANGOS HEGESZTÉS.

Az 1990-es évek elején az Indutex kifejlesztett egy másik fajta összeillesztést, amely biztosítja a megfelelő védelmi szintet: ez az úgynevezett VARRÁS FELETTI RAGASZTÁS.

Ez a módszer abban áll, hogy a belső varrat külső részét egy olyan szalaggal fedik le, amely ugyanolyan védelmi tulajdonságokkal rendelkezik, mint a ruhanemű előállításához használt anyag. Mindkét gyártási módot a TOPGUARD logóval védett márkanév határozza meg.

Az Indutex munkamódszere a végfelhasználók igényeihez igazodik, és magában foglalja az olyan egyedi megoldások kifejlesztését, amelyek a védelem maximális szintjét ötvözik a szükséges védettséggel a védőruházattal dolgozó emberek számára.

Az Indutex fő ügyfélköre: gyógyszeripari vállalatok, kémiai, petrolkémiai vállalatok, azbeszt eltávolító cégek, autógyártók, fegyveres testületek, hadsereg, rendőrség, tűzoltóság, toxikológiai központok, egészségügyi hatóságok; termékeiket minden olyan területen használják, ahol nukleáris, biológiai és vegyi (NBC) védelemre van szükség.

Az Indutex termékek minőségét az ISO 9001: 2000 minősítéssel ellátott minőségbiztosítási rendszer biztosítja. Az Indutex munkamódszerei nagyon szigorú minőségellenőrzési rendszert írnak elő annak érdekében, hogy az összes ruhadarabot ellenőrizzék és jóváhagyják.

Jelenleg az Indutex együttműködik a legreprezentatívabb bejelentett szervezetekkel és tesztlaboratóriumokkal (beleértve az IOM Edinburght, az ITFH Lyon-ot, az ANCCP Milan-ot, a TNO Prins Maurits Laboratóriumot és a SEI-t, csak néhányat említsünk).

Rövid termékkatalógust innen töltheti le: