Röntgen védőeszközök

A MAVIG röntgen védőeszközök teljes katalógusát letöltheti:

A MAVIG több mint 90 éve specialistája a személyvédelemnek kockázatoknak kitett munkahelyeken.

A termelés folyamatosan nőtt a társaság alapítását követő évtizedekben. Az röntgensugárzás és a hegesztés védőtermékeit a MAVIG® védjegy alatt sikeresen értékesítették a világ minden részében. A háború utáni években a cég székhelyét és termelési létesítményeit áthelyezték Münchenbe.

Nagy teljesítmény a védelemben

A röntgen védőruházat minőségi követelményei ma nagyobbak, mint valaha. A védőruházat viselési idejét modern, radiológiailag támogatott eljárásokkal bővítik a diagnosztikában és a kezelésben.

A védelmi követelmények a tervezett felhasználástól függően eltérőek.

A MAVIG jól átgondolt termékcsaládja lehetővé teszi, hogy olyan technikailag kifinomult és széles skálájú modelleket kínáljunk Önnek, amelyek nemzetközi piacvezetőnek számítanak a sugárvédelem területén.

Két különböző védőanyag használható az röntgen sugárzás gyengítésére. Mindegyik anyag optimálisan igazodik a szükséges sugárvédelemhez, minimális tömeggel.

Standard ólomvastagságú anyag

A természetes gumi alapú standard ólomanyaggal évek óta a MAVIG fenntartja vezető pozícióját a röntgen védőruházat gyártásban.

Ez a kiváló minőségű és rugalmas anyag az IEC 61331-1: 2014 / DIN EN 61331-1: 2016 szabvány szerinti sugárzás elleni védelmet nyújt az 50-150 kV teljes röntgencső-feszültség tartományban. Ezért ajánlott például CT alkalmazásokhoz.

NovaLite® sugárvédelmi anyag

Ez az első osztályú sugárvédelmi anyag kiemelkedő eredményeket ér el a súlyorientáció és a sugárvédelmi tulajdonságok tekintetében. A NovaLite generáció biztosítja, hogy a foglalkozási élettan alapvető követelményei teljesüljenek, különösen olyan munkahelyeken, ahol röntgen védőruházatot kell hosszú ideig viselni.

Természetesen itt is: Röntgen védelem az IEC 61331-1: 2014 / DIN EN 61331-1: 2016 szabvány szerint 50 - 110 kV röntgencső-feszültség tartományban.